Yaşam

50 Cent, ‘8 Mil’ filmini dramaya uyarlıyor

Curtis ’50 Cent’ Jackson, Eminem’in yarı otobiyografik 2002 filmi “8 Mil”i bir TV dizisine uyarlayacağını duyurdu. Big Boy TV’de konuşan 50 Cent, Eminem’in projeden haberdar olduğunu ve hikayeyi yeniden anlatmayı planladığını söyledi.

Beyazperde’nin haberine göre, Dizinin daha “modern” bir güncelleme olacağını belirten 50 Cent, bir röportajda söylenenden ya da ortaya çıkandan çok daha fazla detay sunmak istediğini belirtti. 50 Cent ayrıca projenin amacının Eminem’in gurur duyacağı bir miras bırakmak olduğunu belirtti.

Curtis Hanson’ın yönettiği “8 Mil”, rapçi Jimmy Smith Jr., namı diğer B-Rabbit (Eminem) ve onun hip hop alanında kariyer yapma girişimlerini konu alıyor. Orijinal filmde Mekhi Phifer, Brittany Murphy, Michael Shannon, Anthony Mackie ve Kim Basinger yer aldı. Film, açılış haftasonunda 51,3 milyon dolar kazandı ve dünya çapında toplam 242,9 milyon dolar hasılat elde etti. Ticari başarısının yanı sıra eleştirel anlamda da başarılı olan sinemada “Lose Yourself” filmiyle Eminem En İyi Özgün Müzik Oscar’ını kazandı.

haber-senirkent.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu