Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik, partisinin “Osmaniye Aday Tanıtma Toplantısı” Açıklamasında konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanımız yanımızda olduğu sürece, siz bu salonları, bu meydanları, bu sokakları bu coşkuyla doldurduğunuz sürece Türkiye’ye kimsenin zerre kadar zararı olamaz. Ne bir çakıl taşı, ne bir çakıl taşı. ne de siyah vatanımızdan mavi olanı.” “Vatanımızdan bir damla su vereceğiz” dedi.

AK Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimleri Osmaniye ilçe ve belde adayları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’in katılımıyla Şehit Mehmet Karacatilki Konferans Salonu’nda açıklandı.

Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Bu seçim, herkesle ve her konuda ittifak içinde olanların sandığa gömüleceği bir seçim olacaktır.”

Yollarına istikrarlı bir şekilde devam edeceklerini ve her seçimde olduğu gibi 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimleri de kazanacaklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, “İnşallah bu sandık bu seçimin imzası olacak. Herkesle her konuda ittifak yapanlar sandıklara gömülür ve bir daha çıkmazlar.” Partimizin kurulduğu ilk günden bu yana, ülke menfaati için yaptığımız her işte önümüze çıktılar. O günden bu yana bu ülkeye yapılacak her türlü iyiliğe tereddütsüz karşı çıktılar. Ama sizler bu salonları dolduruyorsunuz, bu meydanları, bu sokakları, bu mahalleleri dolduruyorsunuz, bütün bunları demokrasi coşkusuyla nakışlıyorsunuz. Şer cephesinin hırslarını, planlarını ve şeytani eylemlerini boşa çıkardınız. Siz emeklerinizle 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçtiniz. Cumhur İttifakını en güçlü haliyle sandıktan çıkardınız. Artık Allah’ın izniyle adaylarımıza en güçlü desteği vererek Osmaniye’yi en büyük demokrasi zaferlerinden birinin altına yazacaksınız. ” söz konusu.

“Bir gece ansızın gelebiliriz dedik, bir gece ansızın yola çıktık.”

Gazze’deki katliama değinen Çelik, “Gazze’deki kardeşlerimize yönelik katliamın ilk gününde ne açıklama yaptılar? İsrailli yetkililer bölgenin haritasını değiştireceğimizi söyledi. Bütün haritayı değiştireceğiz” dedi. İsrail Başbakanı tüm bölgemizde kaos, tüm bölgemizde istikrarsızlık ve yangın olduğunu söyledi. Çeşitli eylemler ortaya koydular. Ama biz Türkiye olarak ülkemizin istikrarını, gücünü ve gücünü savunmaya devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye’de bize verdiğiniz destekle, hatırlayın 2 yıl önce, hatırlayın 3 yıl önce, etrafımızda, sınırımızın hemen yakınında, sınırımıza 30 km uzaklıkta bir grup güç, çabalıyordu. Terör örgütlerinin bir takım devletçikler kurmasını sağlamak, bu devletçikleri ülkemizin tabanında tesis ettirerek, bölgemize yeni istikrarsızlıklar getirmeye, ülkemizi tehdit edecek bazı gelişmeler yaratmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımız gelebiliriz dedi. bir gece aniden. Ve bir gece aniden Fırat Kalkanı’yla yola çıktık. Bir gece aniden Zeytin Dalı Harekatı’na gittik ve “Vatanımızın ayrılmaz bütünlüğü için, tek vatan için, tek bayrak için, tek devlet için, tek millet için hepsini yok ettik” dedi.

“Kara vatanımıza bir çakıl taşı, mavi vatanımıza bir damla su vermeyeceğiz.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, şehitler diyarı Osmaniye’nin istikrarına değinerek, “Vatan için mücadele varsa, vatan için fedakarlık varsa, her zaman bir adım önde olan bu şehitler diyarı en büyük nimettir. Ülkemizin şehitleri, bu hassasiyetle 2 şeyi korumayı başarmıştır. Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vererek bu direnişi sandıkta gösterdik. Şehitlerimiz ve gazilerimizle aynı gayreti sandıkta da iradesiyle göstermiştir. Etrafımızda söylenenlere, Türkiye’mize aldırış etmeyin. Kimin Türkiye ile ilgili planları ne olursa olsun. Cumhurbaşkanımız bizim dümeninde olduğu sürece, siz bu salonları, bu meydanları, bu sokakları bu coşkuyla doldurduğunuz sürece, hiç kimse Türkiye’ye en ufak bir zarar veremez. Ne kara vatanımızdan bir çakıl taşı, ne mavi vatanımızdan bir damla su. Veririz. Sonuna kadar biriz, sonuna kadar birlikteyiz. “Birlik bizimdir, refah bizimdir” dedi. -OSMANİYE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu