Ekonomi

Bayramda seyahat edeceklere Aytemiz’den müjde

Seyahat tercihlerinin değiştiği ve bu bayramda 5 milyondan fazla kişinin karayolu ile seyahat edeceği varsayılıyor. Özellikle uzun yolculuklarda şehirlerin ortasındaki yollarda araç hareketliliği olması beklenirken, sürücüler molalarında hem yakıttan hem de diğer ihtiyaçlarından tasarruf etmek istiyor.

Aytemiz, “Muhteşem Ürün ve Hizmetleri” ile tatil boyunca seyahat edecek sürücülere avantajlı ve keyifli fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. 2019 yılından bu yana istasyon ziyaretçilerine self servis akaryakıt dolum hizmeti veren Aytemiz, tatillerde de sürücülere avantajlı fiyatlarla akaryakıt alma imkanı sunacak. Ayrıca gurme soğuk sandviçlerden sıcak fırın ürünlerine; Aytemiz’in yeni nesil market konsepti ON 7/24 Market’te İtalyan lezzeti illy fasulyesinden lezzetli atıştırmalıklara kadar 2500’den fazla çeşit ürün sürücülerle buluşuyor.

Self Servis yakıt hizmeti, tatil seyahatindeki sürücüler için daha ekonomiktir

Tatil gezisine çıkan sürücüler; Aytemiz’in Self Servis konsepti sayesinde yakıtlarını kendileri, sıra beklemeden, hızlı ve avantajlı fiyatlarla doldurabiliyorlar. Self servis akaryakıt alışverişi sayesinde bütçesine önem veren şoförler her depoda 30 TL’ye varan avantaj sağlıyor.

Böylece Ramazan Bayramı’nda seyahat edecek sürücüler, akaryakıt veya mazot alımlarında Aytemiz Self Servis’i kullanarak depolarını avantajlı bir şekilde dolduruyor ve zamandan tasarruf ediyor. Kredi kartı veya nakit ödeme alternatifleri de sunan Self Servis konsepti; Özellikle seyahat bütçelerine katkı sağlar.

Self Servis konsepti ile müşterilerinin akaryakıt alışveriş deneyimini teknoloji ile buluşturan Aytemiz, halihazırda 100’e yakın istasyonda Self Servis hizmeti vermektedir.

Tatil rotalarının yeni vazgeçilmez durağı: ON 7/24 Market

Aytemiz, yeni ve çağdaş market konsepti ON 7/24 Market ve daha birçok hizmetiyle, istasyonlarını sadece bir yakıt noktasından öte, seyahatlere konfor katacak tüm unsurları içinde barındıran değerli bir mola noktası olarak konumlandırıyor. Tatil boyunca seyahat eden sürücüler; Self Servis hizmeti ile yakıtlarını avantajlı ve hızlı bir şekilde alırken, ON 7/24 Marketlerde lezzetli sıcak fırın ürünleri, taze soğuk sandviçler ve İtalyan aromalı illy fasulye kahvesi ile molalarına keyif katabilecekler.

Özellikle ON 7/24 Marketlerde sunulan “Ayın Ürünü” fırsatları ile sürücüler, yolda ihtiyaç duyabilecekleri birçok esere avantajlı fiyatlarla ulaşabilecek.

Aytemiz Self Servis hizmeti veren istasyonlar ve Aytemiz 7/24 Açık Market konseptli istasyonlara Aytemiz web sitesi ve Aytemiz Vaay taşınabilir uygulaması üzerinden ulaşılabilmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

catalcahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu