Yaşam

Boşanmanın ardından Arzum Onan hakkında itiraflarda bulunan Mehmet Aslantuğ, paylaşımı sildi.

27 yıl önce evlenen ve bir oğulları olan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti, Pazartesi günü el ele geldikleri Beykoz Adliyesi’nde tek celsede boşandı. Boşanmasının ardından Instagram hesabından Arzum Onan ile bir fotoğraf yayınlayarak duygularını paylaşan Aslantuğ, dakikalar sonra paylaşımı kaldırdı.

“6 AYDIR EV GİBİ AYIRIYORUZ”

Eski eşi ve oğluyla yıllar önce aldığı bir pozu Instagram hesabından paylaşan Mehmet Aslantuğ, 1 yıldır evliliklerinde sorun yaşadıklarını, 6 ay önce de evleri ayırdıklarını itiraf etti. Oyuncu kısa sürede sildiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bu mesaj gönül verenlere bir borçtur, kiralık gönüllerle hiç ilgisi yok. Ben bir Eylül çocuğuyum; ancak , Mayıs ayının tuhaflıklarıyla daha çok karşılaştım mesela… Bu sevimli hanımla bir Mayıs sabahı tanıştım.(4 Mayıs 1994) Duygusal göçüne başlayalı aşağı yukarı bir yıl oldu ve gerçekten bilmiyorum. O göçte ‘Mayıs’ın eli olsa. Son altı aydır barınma konusunda farklıyız. Zaman tersine döndü ve mahkemenin ayrılık kararı yine bir Mayıs sabahına denk geldi.”

“KEŞKE KİMSENİN YAŞAMAK ZORUNDA KALMAYMASINI İSTİYORUM”

“Neyse… Ayın günahını daha fazla üzerime almak istemiyorum çünkü 19 Mayıs’ın silinmez mirası kalbimde mühürlendi. Bu vesileyle iletmek istediklerim yine bir ‘ağabey’ nasihati değil, bir ‘ağabey’ nasihati. kaptan:sevginin yanındayken el ele tutuşmak kolay.ve tutunmak…kaybettiğinde el vermeye çalış.yani o bunaltıcı duyguda bile ‘el ele’ olmayı kastediyorum. omuz silkmek yerine. , yerçekiminin kaldırıldığını hissedeceksiniz! Umarım kimse yaşamak zorunda kalmaz.”

Mehmet Aslantuğ’un paylaşımı neden sildiği bilinmiyor.

haberkaramanli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu