Haber

Galatasaray’dan defansa yerli hamle! İki milli yıldız masaya oturacak

galatasaray 2015’te başta Sacha Boey ve Victor Nelsson olmak üzere yabancılardan gelen teklifler ve Ross’un ciddi sakatlığı bu bölgeye desteği gerekli kılıyor. Sarı-Kırmızılılar da bu fırsatı iç transferlerle değerlendirerek ilk 11’de yabancı seçeneğini artırmayı düşünüyor.

CENK LİSTENİN BAŞINDA

Yerli stoper transferinde ilk sırada Cenk Özkacar var. A Milli Takım formasını da giyen 22 yaşındaki stoper, Lyon ve Valencia’da kiralık olarak forma giyiyor. Ancak İspanyol kulübünün satın alma opsiyonunun olması Galatasaray’ın işini zorlaştırıyor.

MÜDÜRÜ GÖRMEK İÇİN

Sarı-Kırmızılılar ise Cenk ile anlaşmaya çalışarak Valencia’ya olası transferini engellemeye çalışacak. Genç oyuncunun menajeri ile de önümüzdeki hafta bir görüşme yapılması bekleniyor. haberlerortada.

HEDEF OCAK AYINDA TAMAMLANACAK

Fanatik’te yer alan habere göre; Savunmadaki diğer yerli aday ise şampiyonluk adaylarının neredeyse tamamı listesinde yer alan Samet Akaydın. Bir diğer iştah açıcı faktör ise 28 yaşındaki stoperin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması, bu sezon Adana Demirspor formasıyla harika bir form grafiği sergiliyor. Ancak Galatasaray’ın planı bu transferi ocak ayında gerçekleştirmek.

GELMEK GİBİ YÜKSEK

Bu nedenle öncelik Adana Demirspor ile anlaşmak. Sarı kırmızılılar, Samet konusunda kısa sürede somut adımlar atmaya hazırlanıyor. Kulübe yakın kaynaklar, Samet’in transferinin Cenk’ten çok daha olası olduğundan bahsediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu