Haber

Halterde milliler şampiyonaya 22 madalya ile damga vurdu

Ermenistan’ın başkenti Erivan’da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcular, bayanlarda 22 madalya, 6 altın, 10 gümüş ve 6 bronzla Avrupa üçüncüsü oldular.

Ermenistan’ın başkenti Erivan’da düzenlenen Avrupa Büyükler Halter Şampiyonası’nda ay-yıldızlılar 22 madalyayla şampiyonaya damgasını vurdu. 9 gün süren şampiyonada milli grup 6 altın, 10 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplam 22 madalya ile podyuma çıktı.

Erivan’da çok başarılı bir organizasyon geçirdiklerini belirten Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Ermenistan Federasyonu’nun başarılı bir organizasyona imza attığını kaydeden Ünlü, “Erivan’da toplam 22 madalya kazanarak bayanlarda birinci, erkeklerde üçüncü olduk. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından Türkiye’ye veda etmenin mutluluğunu yaşadık. Böylesine güzel sonuçlarla halkımızın yüzünü güldüren “Başarıda emeği geçen antrenörlerimizi ve sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Bütün sporcular ellerinden geleni yaptı. Bizlere her zaman destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanımıza ve genel müdürümüze de teşekkür ediyoruz.” – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu