Haber

İstanbul Havalimanı’nda servis otobüsü devrildi: 27 kişi yaralandı

EYÜPSULTAN’da İstanbul Havalimanı’nda görev yapan çalışanları taşıyan servis otobüsünün devrilmesi sonucu 27 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen servis firması sahibi Abdurrahim Albayrak, kazanın otobüsün freninin patlaması sonucu meydana geldiğini söyledi.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Ağaçlı Mahallesi, Ağaçlı Köyü Yolu üzerinde meydana geldi. İstanbul Havalimanı’nda çalışan inşaat işçilerini taşıyan 34 GEL 771 plakalı otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 6 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 40 çalışanı bulunan otobüste 27 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastanelere sevk edildi.

EYÜPSULTAN VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, “Ağaçlı İlçe bölgesinde havalimanı inşaatında çalışan işçileri taşıyan otobüs kaza yaptı. Kazada 40 yolcudan 27’si yaralandı. Yaralılar arasında herhangi bir can kaybı veya ciddi yaralanma yok. .Başarılar.Kazanın çıkış nedeni, yapılacak incelemelerin ardından belirlenecek.” .

“Çalışanlara bir şey olmasın, TÜM MALIM GİTSİN”

Olay yerine gelen ve inceleme yapan servis firması sahibi Abdurrahim Albayrak, “Allah’a çok şükür canımızı kaybetmedik. Çalışanlarımıza bir şey olmasın tüm mal varlığım gitsin. Bilmiyorum” dedi. ben buraya nasıl geldim yolda ne yapacağımı bilemedim bilincimi kaybettim çalışanlarımıza hep şunu söylüyorum “taşıdığımız yolculara bir zarar gelmez. değerli olan budur. Freni kırılan otobüste çok sayıda rampa vardı. Hastanelerle görüştük. İnşallah can kaybı olmaz, çok kurban keseceğiz. Bunlar inşaatta çalışan işçiler. İnşaattan alınan koğuşlara, otobüsün frenleri indirilerek gidecekler” dedi.

haber-seydikemer.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu