Haber

Kenan Yıldız kimdir, görevi nedir, kaç yaşında? Kenan Yıldız Galatasaray’a gelecek mi?

Galatasaray, iç rotasyonunu güçlendirmek için Juventus’ta forma giyen 18 yaşındaki Kenan Yıldız’ı transfer etmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılılar, İtalyan devine satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacak.

KENAN YILDIZ KİMDİR?

Doğum: 4 Mayıs 2005

(18 yaşında)

Regensburg, Almanya

Kenan Yıldız (4 Mayıs 2005, Regensburg, Almanya doğumlu) Türk profesyonel futbolcudur. Orta saha pozisyonunda oynuyor. İtalya Serie A takımlarından Juventus’ta forma giymektedir. Türkiye’yi reşit olmayanlar ulusal kategorisinde temsil ediyor.

Jahn Regensburg

Kenan Yıldız futbola memleketinin takımı Jahn Regensburg’un akademisinde başladı. İki yıl boyunca Jahn Regensburg gençlik takımında oynadı. Daha sonra Bayern Münih ile sözleşme imzaladı.

Bayern Münih

2012 yılında henüz 7 yaşındayken Bayern Münih’in altyapısına katıldı. Alt yaş kategorilerinde takım kaptanlığı yaptı ve Bayern Münih 19 Yaş Altı takımına yükseldi. Genç takımda toplam 20 maça çıkan Yıldız; 6 gol 8 asistlik performans sergiledi. Bayern Münih ile olan sözleşmesi Temmuz 2022’de sona erdi ve yeni bir sözleşme imzalanmadı.

Juventus

12 Temmuz 2022’de Juventus ile 3 yıllık sözleşme imzalandı

KENAN YILDIZ GALATASARAY’A GELECEK Mİ?

İç rotasyonda elini güçlendirmek isteyen Galatasaray, Kenan Yıldız’a başvurdu. Fanatik’te yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, 18 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacak.

haber-hasankeyf.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu