Haber

Murat Bardakçı’dan Feyza Altun’a: “Bunlar İstiklal Mahkemelerine Bile Merhamet Ediyor!”

Habertürk yazarı Murat Bardakçı, Feyza Altun’un birkaç gün önce sosyal medya hesabından ünlülerle ilgili paylaşımını hedef alan ‘Postallı Demokratlar’ başlıklı bir yazı paylaştı bugün. 6 kişilik masadan kalktığında Muharrem İnce ve Merak Akşener’e yansımalara dikkat çekerek sert yorumlar da yapan Murat Bardakçı’nın yazısının detayları için ?

Birçok ünlü ismin yazarlığını ve avukatlığını yapan CHP’ye yakınlığıyla tanınan Feyza Altun’un paylaşımları son dönemde büyük ilgi görüyor.

Feyza Altun, geçtiğimiz günlerde seçim sürecinde geniş kitleleri etkileme potansiyeli olan ünlü isimlerin suskunluğunu sosyal medya hesabından eleştirerek, “Bugün konuşmayan ünlüler korkaklığınızı unutmayacağız. yalan yere mutlu olmayın.Sonra birer birer gelip ‘O gün neredeydiniz’ diye sorun. Hesap isteyeceğiz!” paylaşmıştı.

Tarihçi ve yazar Murat Bardakçı, Feyza Altun’un bu paylaşımını amaç edinerek “Postallı Demokratlar” başlıklı bir yazı paylaştı.

Yazısına çok sert sözlerle, Feyza Altun’u işaret ederek, “Hanımefendi, sosyal medyada esiyor, kükredi” sözleriyle başladı.

Sosyal medyada üfürüp kükredip iktidar aleyhinde konuşmayan ünlülerin “korkak” olduğunu söyleyen hanımefendi, “Sizin korkaklığınızı unutmayacağız. Sonra da “Yanlış yere sevinmeyin” diyerek tehdit etti. birer birer gelip o gün nerede olduğunuzu soracak”…

Siyasete sessiz kalan nice ünlü şahsiyet bu uyarıdan sonra başlarına geleceklerden korkmaya ve geleceklerini düşündükçe nasıl da titremeye başladı kim bilir!

Fanatik ve cahil bir partili değil, bir avukat hanım hakkında ve açıkça “Korkaklar, çok yakında geliyoruz, sizi sorumlu tutacağız, vay halinize!” Bu açıklama, Türkiye’deki demokratik ve özgürlükçü kesimin nasıl “çizmeli” hale geldiğinin son ve mükemmel örneğidir!

Ardından, “Altı Masa’dan ayrıldıktan sonra Meral Akşener’e yağdırılan hakaretleri ve cumhurbaşkanlığına aday olan Muharrem İnce hakkında söylenenleri bir düşünün!” Kendisini hatırlatan Bardakçı, yazısını şu ağır ve sert cümlelerle noktaladı:

Daha iktidara gelmeden ‘Şirketlerini ellerinden alacağız’ diye tehditler savurarak kibirlerini alenen ortaya koyan, ‘Hesabını soracağız’ diyen siyasetçiler! Çığlık atan Amazon kaçak civcivlerinin iktidara gelip güç kazandığını hayal edin…

Böyleleri İstiklal Mahkemelerine bile merhamet gösteriyor!

odemis-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu