Yaşam

Sinan Akçıl’dan imam nikahı itirafı

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, Ocak 2019’da Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da dünyaevine girmişti. Dokuz aydır evli olan çift ani bir kararla boşandı.
Birbirlerinden ayrı kalmaya dayanamayan ikili, 2021 yılının Şubat ayında yeniden bir araya gelerek ikinci kez nikah masasına oturdu. Ancak bu birliktelik uzun sürmedi ve ünlü çift 11 Mayıs 2022 tarihinde boşandı.
Boşanmanın ardından Sinan Akçıl, Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikte bir single çıkardı. dergiKulislerde konuşulan iddialar arasında yer aldı.
Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının aşk sorularını yanıtlayan 40 yaşındaki şarkıcı, “Artık ‘Hayatımda biri var mı?’ Nazara inanırım ama şunu söyleyebilirim ki, her kahramanın kalbini dolduran bir prenses vardır” diyerek kalbinin tok olduğunu vurguladı.
Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Sinan Akçıl, YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu. Müzisyenin yayındaki itirafı herkesi şaşırttı.
Sinan Akçıl, “Kendinizle ilgili bir gazete yazısı yayınlayacak olsanız bu ne olurdu?” “Dört imam nikahım oldu” diye cevap verdi. Akçıl, kiminle evlendiği sorusuna cevap vermemeyi tercih etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu