Haber

Survivor Panorama Ayşe Yüksel ayrıldı mı? Survivor Panorama Ayşe Yüksel neden yok?

Survivor 2023 programında yer alan birbirinden değerli anları yorumlayan ve değerlendiren Survivor Panorama’da yer alan Ayşe Yüksel’in yokluğu izleyicilerden büyük ilgi gördü ve Survivor Panorama Ayşe Yüksel ayrıldı mı? ön plana çıkardı. Peki Survivor Panorama Ayşe Yüksel ayrıldı mı? Survivor Panorama Ayşe Yüksel neden yok?

SURVİVOR PANORAMA AYŞE YÜKSEL KALDI MI?

Yayınlanan bölümde Ayşe Yüksel’in programda neden yer almadığına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle programdan ayrılıp ayrılmadığı bilinmiyor. Yaşanacak sıcak gelişmeler sonrasında haberimiz güncellenecektir.

SURVİVOR PANORAMA AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

Survivor 2021 Ayşe Yüksel Düzceli. Yüksel, 23 Mayıs 2000’de Düzce Üniversitesi’nde doğdu. spor İşletme bölümünde okuyor. Üniversite 2. sınıf öğrencisi olan yarışmacı ortaokulda masa tenisi eğitimine başlamış, o yıllarda başladığı halterde başarı elde etmiş ve gençler kategorisinde Türkiye 3.sü olmuştur. “Ayşe Yüksel 23 Mayıs 2000 yılında Düzce’de doğdu. Düzce Üniversitesi Spor Yöneticiliği 2. sınıf öğrencisiyim. Ortaokulda masa tenisi okudum ve ayrıca 7. sınıfta haltere başladım ve Türkiye 3.sü oldum. Gençler kategorisi 1 yıl voleybolu bıraktıktan sonra bıraktım voleybola başladım 6 yıl yerel ligde voleybola devam ettim o sıralarda voleybol 2. sınıfta tenis antrenörlüğüne başladım 4 yıldır devam ediyorum Ayrıca lisede 3 yıl basketbol okul takımında yer aldım.Üniversitede 1 yıl futsal ve yüzme dersleri aldım.Şu anda tenis öğretmenliği ve okuyorum.” 1 yıl halterle ilgilenen Survivor Ayşe daha sonra voleybola başladı.6 yıl yerel ligde voleybola devam ederken tenis antrenörlüğü yaptı.4 yıldır tenis antrenörlüğü yapıyor.Ayşe Yüksel ismi oldu. Survivor 2022 Gönüllüler kadrosuna yedekten katılan.

haber-besni.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu