Yaşam

Ünlü şarkıcı İrem Derici ile Atakan Işıktutan ayrıldı

Başarılı müzisyen İrem Derici ile Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan, şubat ayından bu yana aşk yaşıyor. Romantik pozlarını sosyal medya hesaplarında sık sık paylaşarak aşklarını dile getiren çift, yoğun iş temposu nedeniyle görüşemedikleri için ilişkilerine son verdi.

“HİÇ DENEYEMEMİŞ BİR SEVGİYİ BANA VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Ayrılık haberinin duyulmasının ardından Instagram hesabından yazılı bir paylaşım yaparak olası dedikoduların önüne geçmek isteyen İrem Derici, şu ifadeleri kullandı: “Haberler gelmeye başladı, baştan konuşalım ki kimse olmasın. Komplo teorilerine giriyor. 8 ay boyunca Atakan’la çok güzel bir şey yaşadık, benim için hala dünyanın en büyüğü.” en değerli kişi. Ancak çok yavaş çalışıyoruz ve yoruluyoruz. Birbirimize vakit ayıramadık. Yıpranmamak, sonradan daha da kırılmamak için ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük. Hiç yaşamadığım bir sevgiyi bana yaşattığın için çok teşekkür ederim, hem iyi günde hem de kötü günde ilk arayacağın sen olacaksın. “Dostum, bunu unutma, o şimdiye kadar tanıştığım en centilmen adam.”

ATAKAN IŞIKTUTAN FOTOĞRAFLARI SİLMEYE DAYANAMADI

Ayrılık kararının ardından sessiz kalan Atakan Işıktutan, sadece İrem Derici’nin paylaşımını yayınladı ve siyah kalp emojisi ekledi. Ayrılık haberinin ardından İrem Derici, Işıktutan’ın tüm fotoğraflarını Instagram hesabından sildi. Işıktutan, Derici’nin doğum gününde yaptığı paylaşımı silmekle kalmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu