Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “31 Mart seçimlerini başarıyla tamamladıktan sonra önümüzde 4 yıllık bir uygulama dönemi olacak.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “31 Mart seçimlerini başarıyla tamamladıktan sonra önümüzde 4 yıllık bir uygulama dönemi olacak.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Babalar sözünü tutar”

ADIYAMAN – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen yıl Kahta’da miting düzenleme sözünü yerine getirerek Kahta’da vatandaşlarla buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözünü tuttuğunu belirterek, “Babalar sözlerini tutarlar” dedi.

Adıyaman’ın aday tanıtım toplantısı ve kalıcı konut teslim töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce miting sözü verdiği Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki Kahta Hastanesi caddesinde miting düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Babalar sözünü tutar’ diyerek sözünü tuttuğunu belirtti.

“Babalar sözlerini tutar”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Babalar, sevginizin ve bağlılığınızın bedelini ödedim ve bu sözümü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Geçen yıl bir söz verdim ve ilk fırsatta Kahta’nın konuğu olacağımı söylemiştim. Bugün bugün Kader. Kahtalı kardeşlerime seçimlerdeki güçlü desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Önceki seçimlerde rekor oy oranıyla bizi kucaklamıştınız. İnşallah Kahta 31 Mart seçimlerinde bu kez sandıkları patlatır. . Bugüne kadar güveninizi boşa çıkarmadık. Her zamankinden daha çok çalışacağız. İstasyon talebiniz var. Talimatımı vereceğim, bu istasyon sorununu çözeceğiz. Hizmet çıtamızı yükselteceğiz. Bu millete geldik. efendi olmak değil, hizmetkar olmak. Bir yıl önce tarihimizin en büyük doğal afetini yaşadık. 53 binden fazla canımızı toprağa verdik. Kahtalı hemşerilerimiz bu depremden etkilendi. Allah depremimizin ruhunu şad etsin. Şehitler dinlenme yerlerinde. Kahta’daki depremde 613 bina yıkıldı. Deprem alanının büyüklüğüne rağmen ilk günden itibaren depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardımda bulunuyoruz. Sizlere ulaşmak için seferber olduk. Sorunlarımızı çözmeye çalıştık. 6 Şubat’tan bu yana verdiğimiz mücadelenin tanıklarısınız. Afet konutlarımızın teslimatlarına başladık. Teslimat törenlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kahta’da 700’ün üzerinde deprem evini hak sahiplerine teslim ettik, hayırlı olsun. Deprem konutlarının teslimatlarına hız kesmeden devam edeceğiz. Bizim derdimiz halka hizmet, amacımız ise onlara hizmettir. Başkalarının hangi hesapları takip ettiği önemli değil. En büyük hedefimiz deprem bölgemiz. Sanayisiyle, ticaretiyle, tarımıyla, turizmiyle, güvenliğiyle ülkemizi hedeflerine ulaşmaya zorluyoruz. Bazı insanlar acı çekerek siyaset yapabilir. Biz onlardan değiliz ve onlardan olmayacağız. Artık önümüzde 31 Mart seçimleri var. Bu seçimi başarıyla tamamladıktan sonra önümüzde 4 yıllık bir çalışma süreci olacak. Sizlerden belediye başkan adaylarımıza güçlü bir destek bekliyorum” dedi.

sogut-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu