Yaşam

Haluk Levent sözünü tuttu! Şehit Müslüm Özdemir’in ailesine ev aldı, mobilyaları ise Melek Mosso’dandı.

AHBAP Derneği kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent, şehit Müslüm Özdemir’in depremzede ailesine verdiği konut sözünü tuttu. Levent, 2+1 dairenin anahtarlarını aileye teslim ettiklerini, eşyalarının da müzisyen tarafından bırakıldığını söyledi. Melek MossoBunu üstleneceğini söyledi.

DEPREMDE EVLERİ YIKILDI

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle 12 Ocak’ta çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in ailesinin evi, 12 Ocak’ta meydana gelen depremde yıkıldı. 6 Şubat.

“EVLENMEDEN ÖNCE SİZE BİR EV ALACAĞIM” DEDİ

Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin komşularından Nazire Keskin, “Şehidimizin komşusuyuz. Annesiyle sürekli konuşuyorum, bugün yine konuştum. ‘Ben sana daha önce ev alacağım’ dedi. evlenirsin.’ Bekardı, askere gitmişti, çok terbiyeli, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı. “Üst katta amcaları, alt katta onlar oturuyordu. Depremde ev yıkıldı. Çadırda yaşıyorlardı” dedi.

“ANNEMİZE EV ALACAĞIZ”

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent, konserinden elde edilecek gelirle Müslüm Özdemir’in ailesine ev alacaklarını belirterek; “Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı var. Kahramanmaraş Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer bu konuda bizi aydınlattı ama biz bu konuyu bir kenarda tutmaya karar verdik. Önümüzdeki hafta annemize ev alacağız. Bursa konserim Hasan Can Kaya’nın gelirini kardeşimin performansından elde ediyorum” dedi.

SÖZÜNÜ TUTTU

Haluk Levent, Hasan Can Kaya ile birlikte Şehit Müslüm Özdemir’in ailesine ev satın aldığını açıkladı. Levent, evin mobilyalarını da şarkıcıya bıraktı. Melek MossoBunu üstleneceğini söyledi.

ÇİFTE STANDARTLARA ÇIKTI

Haluk Levent, yas günlerinde çifte standart uygulandığını belirterek sitemde bulundu. Levent serzenişini şöyle dile getirdi: Ben ne hissettiğimi söyleyeyim: Biz ülke olarak bunun üstesinden gelemedik. Müzik hayatımda muhtemelen 100’e yakın konseri iptal etmişimdir.

İptal edilen her konserin ekonomiye de olumsuz etkisi oluyor. 16-17 kişilik müzik ekibinin alın terinden, o bölgedeki esnafın alın terine kadar. Sonra bir karar verdim. Şehit olduğu gün o konseri ailesine bağışlamaya başladım. İşçilerin, müzisyenlerin ve esnafın hayatını kaybetmemesini, konsere gelenlerin de şehidimiz için müziğime eşlik etmesini istedim. Bu böyle devam etti. Geçen hafta şehit Müslüm Özdemir’in ailesini aradım. Çadırda yaşadıklarını gördüm. Aileye sordum.

Ayrıca Kahramanmaraş Valiliği ve Dulkadiroğlu Kaymakamlığı’nın ziyaret ettiğini, ilgilendiklerini, hatta yapılacak evlerin hakkının da olduğunu söylediler. Ben de ‘Şehidimiz size yuva sözü verdiği için bu geçici dönemi evinizde geçirmenizi istiyoruz’ dedim. Ben de ev teklifi yaptım.

Kabul ettiler. Hasan Can Kaya, ‘Abi yarısını ben karşılarım’ dedi. Ve evi annemizden devraldık. 12 Şubat ilçesinde Tekerek Caddesi’nde 2+1 dairenin tapusunu yeni aldılar.

Ev yeni inşa edilmiştir. Deprem yönetmeliği dokümanlarını inceleyip teslim ettik. Melek Mosso eşyalarınızı sağlayacaktır. 3 gün içerisinde eve yerleştirilecekler. Bu konuda bölgedeki AHBAP gönüllülerine desteğini esirgemeyen Kahramanmaraş Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüler, güzel bir indirim yapan evin sahibi, emlak almayan emlakçı Taner Barışık kurulunda “Nasıl destek olabilirim?” ev için. Sanatçı, dizi oyuncusu ve spor Dünyanın her yerinden arkadaşlarımın her birine teşekkür etmek istiyorum. Bütün bahisler bu şekilde arkadaşlar, tüm netliğiyle. Bilginize…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu