Haber

Nevşehir Belediyespor Ordu Yolcusu

TFF 3. Lig 1. Grupta periyodu 5. sırada tamamlayan ve play-off oynamaya hak kazanan Nevşehir Belediyespor, Çarşamba günü 52 Orduspor FK ile oynayacağı maç için son antrenmanını Nevşehir’de yaptı. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nafiz Dirikoç izledi.

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, 1. Lig’i 58 puanla 5. sırada tamamladı. Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken kırmızı beyazlı ekip, 2. Lig’e yükselmek için play-off oynamaya hak kazandı. Nevşehir Belediyespor’un play-off 1. sıradaki rakibi ise grubu 64 puanla 4. sırada tamamlayan 52 Orduspor FK oldu.

Nevşehir Belediyespor, 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 20:00’de Ordu’da Yeni Ordu Stadyumu’nda 52 Orduspor FK ile karşılaşacak.

Galip gelen grup, tek maç eleme yöntemiyle oynanacak karşılaşma sonucunda 2. turda Belediye Kütahyaspor – Karbel Karaköprü Belediye Spor karşılaşmasının galibi ile karşılaşacak.

Bu değerli maç öncesi Nevşehir Belediyespor, Nevşehir’deki son antrenmanını Teknik Müdür Yusuf Tokuş yönetiminde Gazi Stadyumu’nda yaptı. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyespor Kulüp Lideri Nafiz Dirikoç ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan ile izledi.

Antrenman sonunda oyunculara baklava ikram eden Başkan Savran, ligi 5. sırada tamamlayarak play-off’a kalan oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Savran, “Zaman zaman haksız eleştirilere rağmen ligi büyük bir özveriyle tamamlayan oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Bugüne kadar takımlarını her zaman destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Şimdi play-off zamanı. Öncelikle Ordu deplasmanına gidiyoruz. Takımımızın buradan galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkacağına inanıyor ve onlara güveniyorum. Allah yollarını açık etsin.” söz konusu.

Antrenman sonunda tribünlerden meşaleler yakarak grubuna destek veren Meturililer Taraftar Kümesi üyeleri, 52. Orduspor FK maçı öncesi oyunculara başarılar diledi.

Nevşehir Belediyespor, 22 Mayıs Pazartesi günü saat 11:00’de karayoluyla Ordu’ya hareket edecek ve hazırlıklarına burada devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

nizip-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu