Haber

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın kızının mimarlık ofisi açıldı

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın kızı Mimar Zeynep Yıldırım’ın mimarlık ofisi açılışına bürokrat ve siyasetçilerin tamamına yakını katıldı.

Açılış öncesi konuşan Milletvekili Halil Eldemir, “Zeynep abimize helal kazançlar diliyorum. Böyle işletmeler açılınca Bilecik’imiz büyüyecek. Şehrimiz büyüdükçe ülkemiz de büyüyecek. Bu kurumun hayırlı olmasını diliyorum.” şehrimize ve şehrimize.”

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ise, “Kardeşimizin soyadı gibi mesleğe şimşek gibi başlamasını temenni ediyorum. Kendisine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.” .” sözlerini kullandı.

Konuşmaların ardından Zeynep Yıldırım’ın mimarlık ofisi dualarla açıldı. Açılışa Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Pir Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bilecik Belediyeler Birliği, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli Belediye Başkanı katıldı. Münür Şahin, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, eski Spor Bakanı Bahattin Şeker, belediye meclis üyeleri, il meclis üyeleri, kurum yöneticileri, TSO meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda Siyasi figürler. – BİLECİK

habercatalpinar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu